Friday, May 9, 2014

Buat Duit Dengan Bisnes Baju Kurung
Tak Perlu Mesin Jahit! Tak Perlu Kemahiran Menjahit! Tak Perlu Butik/Kedai!
PENDEDAHAN HANGAT!
Membongkar Rahsia Buat Duit RM1500 Hingga RM4500 Sebulan Melalui Bisnes Baju Kurung!
KISAH BENAR PENIAGA BAJU KURUNG
Pada bulan puasa, peningkatan mendadak 10 hingga 20 kali ganda berlaku terhadap permintaan baju kurung. Biasanya setiap stok baju kurung peniaga di Jalan Masjid India LICIN! Kebarangkalian keuntungan bersih yang mereka perolehi sekitar RM10,000 hingga RM45,000 pada bulan tersebut!”
Boleh lakukan secara part time hanya dari rumah!
TANPA Perlu Menjahit!
TANPA Perlu Beli Mesin Jahit!
TANPA Perlu Upah Tukang Jahit!
TANPA Perlu Buka Butik atau Kedai!
Inilah MASALAH Jika Anda Ingin Berniaga Baju Kurung Cara KONVENSIONAL! Cara Lama atau OLD SCHOOL!
 • Kena beli mesin jahit
  Ya tidak dinafikan, dulu anda perlu pandai menjahit untuk mulakan bisnes baju kurung. Kalau kena menjahit, mesti kena beli mesin jahit berharga paling kurang RM1000.
 • Kena belajar & masuk kelas menjahit
  Inilah perkara paling malas sekali. Jika kita tidak benar-benar meminati bidang jahitan, memang anda tidak akan sertai kelas jahitan ni walaupun diberi PERCUMA!
 • Kena upah orang menjahit
  Ya, dulu kita terpaksa mengupah orang lain untuk menjahit. Perkara paling susah bukanlah pada harga tetapi tenaga kerja yang kurang. Bukan senang nak dapatkan PAKAR untuk jahit baju kurung. Silap haribulan, duit dah bayar, baju kurung tak siap!
 • Untung CIPUT, modal pulak tinggi
  Inilah perkara yang orang tidak sedar. Ramai yang anggap bisnes menjual baju kurung ni untungnya ciput sahaja. Ya, untung rendah jika anda banyak keluarkan upah pada tukang jahit dan kos membeli kain. Jika anda bijak, 100% untung bukanlah satu masalah.
 • Tidak mampu kejar TREND BAJU KURUNG
  Ramai yang pakai baju kurung ikut trend. Pelbagai corak kain akan keluar dipasaran. Pelbagai jenis jahitan, datang dengan pelbagai jenis manik dan sebagainya sampai anda sendiri tidak mahir dan tidak tahu baju kurung apa yang perlu dijual!
 • Susah nak jual sebab kena buka kedai atau butik
  Tidak dinafikan, tidak ramai penjual baju kurung yang mahu memulakan bisnes ini haya dari rumah. Mereka fikir perlu ada kedai, perlu ada butik yang akan menelan kos perbelanjaan tidak kurang RM30,000 untuk produk dan juga kos lain seperti sewa kedai dan renovation!
 • Tidak ada pengetahuan nak mulakan bisnes baju kurung
  Hampir 90% orang yang tidak mahu memulakan Bisnes Baju Kurung adalah kerana mereka TIDAK TAHU langsung tentang perkara ini. Mereka tidak tahu langsung potensi, harga pasaran, harga kos, pembekal yang boleh berikan harga terbaik, kualiti produk, jenis-jenis baju kurung dan banyak lagi!
Penyelesaian bermula di sini!
Saya ingin berikan anda penyelesaian yang MUDAH dan PANTAS.
ANDA sama sekali:
 • Tidak perlu beli mesin jahit
 • Tidak perlu pergi kelas atau kursus menjahit
 • Tidak perlu menjahit langsung
 • Tidak perlu buka butik atau kedai
 • Tidak perlu beli kain pasang atau kain ela
 • Tidak perlu modal berpuluh ribu ringgit


Kuasai ilmu menulis surat jualan dalam masa 24 jam atau selewat-lewatnya 48 jam tanpa perlu bersusah payar memikirkan idea untuk menulis ayat jualan yang memukau,segalanya sudah disediakan lengkap
Ayat killer No comments: