Monday, June 9, 2014

REZEKI ADA JIKA KITA BERUSAHA..Selamat sejahtera...

Dengan RM10.00 boleh jadi JUTAWAN ...
Baca dan fahamkan betul2
KEPADA PEMEGANG-PEMEGANG AKAUN BANK DI MALAYSIA, BERTINDAK SEGERA...

Ini pasti tak merugikan anda. percayalah.  Untuk anda semua, sila luangkan sedikit masa membaca kandungan risalah ini.  Mudah-mudahan dibuka pintu hati untuk mencuba.

MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN MAYBANK,
MAYBANK2U.COM , CIMB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNG HAJI, HONG LEONG BANK, RHB BANK, BANK ISLAM

ATAU APA SAHAJA..

DALAM USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.

DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKANNYA RM10,000 MAHUPUN SEJUTA.

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.

Anda yang budiman, sebelum anda menganggap risalah ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu.

Selamat datang ke Plan Marketing Dan Kewangan Terhebat dengan bermodalkan RM10.00 sahaja.  Tidak kira apa status, keturunan, umur dan warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini.

Wang akan mengalir masuk walaupun ke akaun bank anda walaupun anda sedang tidur!

Percayalah. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini dan menjumpai risalah seperti ini yang mengajak saya melabur RM10.00 untuk mendapatkan pulangan beribu ringgit!!   Mula-mula saya tidak percaya.  Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak mengenakan orang sahaja....!! Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya-tanya, jadi saya terus membaca risalah itu. Risalah itu menyatakan bahawa hantar RM2.00 kepada 5 Nama dan Alamat yang disertakan di dalam risalah tersebut.  Anda kemudian diminta meletakkan Nama dan Alamat anda pada tempat Peserta 5 dan membuang  Nama Peserta 1 dan kemudian poskan risalah itu sekurang-kurangnya ke 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan dan memikirkan semula risiko yang ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yang merugikan saya kecuali RM10.00 kan?

CUBA TEKA APA YANG BERLAKU!!! Dalam tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul terkejut .

Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila-bila masa sahaja tetapi wang itu tetap datang. Saya memperolehi RM240, 226.00 dalam tempoh 35 hari sahaja!!!

Sangat berbaloi dengan pelaburan RM10.00 !!

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke???

OK. Saya akan terangkan macam mana ianya berfungsi dan yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu.

Yang penting, anda cetak risalah ini SEKARANG untuk memudahkan anda mendapatkan semua langkah-langkah yang diperlukan.  Saya pasti, jika anda mengikuti langkah-langkah yang telah diatur dalam risalah ini, anda akan mula membuat duit dalam masa 7 hari lagi. Anggaplah program ini sebagai satu peluang keemasan yang mampu meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta-juta orang di seluruh dunia bagi memungut derma dan mengumpul modal perniagaan.

Percayalah! Dalam masa 40 - 60 hari anda akan memperolehi sebanyak RM1,627,230.00 tanpa penat.  Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!

Program ini dicipta setelah dibuat penelitian dan kajian terperinci ke atas program-program yang ada di Negara-negara maju dan ianya telah diringkaskan seberapa yang boleh bagi memudahkan usaha para peserta.  Jumlah RM1,627,230 atau apapun jumlah yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkalnya, anda bertindaklan dari SEKARANG.  Gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan dan kesungguhan.  BACA DAN FAHAMKAN arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja.

BAGAIMANA CARANYA???

LANGKAH 1:

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2.00 sahaja kepada setiap peserta.  Seterusnya, bank-in kepada setiap nama dan nombor peserta yang terdapat pada Senarai Nama Peserta.

Anda juga boleh transfer terus guna online (Internet Banking)

Transfer to 3rd party, Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.)

LANGKAH 2:

Setelah setiap peserta menerima sumbangan daripada anda, maka gugurkan nama dan nombor akaun Peserta 1 daripada senarai itu.

Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruang Peserta 2, Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 dan masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yangg telah dikosongkan tadi,

Pastikan senarai nama dan nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yang betul dan pastikan juga ianya tepat bagi memastikan tidak berlaku sebarang penganiayaan kepada peserta lain.

LANGKAH 3:

Kemudian, poskan risalah ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang-kurangnya 200 news group yang terdapat di internet seperti laman-laman web diskusi, forum dan message board.

LANGKAH 4:

Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hari utk ganjaran yang lebih besar) untuk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda.

Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat, dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta).


CARA PENGIRAAN:

Peserta 1

15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2.00  =  RM1,518,750. 00
Peserta 2

15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2.00 = RM101,250.00
Peserta 3

15 peserta x (15) x (15) x RM2.00 = RM6,750.00
Peserta 4

15 peserta x (15) x RM2.00  =  RMM450.00
Peserta 5 (Anda bermula di sini)

15 peserta x RM2.00  =  RM30.00

JUMLAH KESELURURAN = RM1,627,230. 00

JANGAN CUBA MENIPU, Tuhan melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu. Pastikan anda mengirimkan RM2.00 kepada peserta setelah menyertai program ini. Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga.
Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yang menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima sedikit sahaja kan?  Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengepos sebanyak mungkin artikel ini ke internet.

Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808.  Saya yakin risalah yang anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami.
Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan dan imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 60 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan sehingga hari ini atas dasar kejujuran semua pihak.Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang-barang yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan.
Perkhidmatan ini terjamin selamat dan dibenarkan!!  Simpan salinan langkah-langkah ini dan bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi dan lagi dan lagi.
MACAM MANA?? ANDA RASA TERKESAN DI HATI ANDA??

SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN semua peserta yang telah mengikuti langkah-langkah yang telah digariskan dengan sempurna.

Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan dan duit yang diterima oleh orang-orang lain akan sampai juga ke tangan anda.


HANTARKANNYA SEKARANG!!!
Masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga.... .!!


SENARAI NAMA PESERTA

(SUMBANGKAN RM2.00 KEPADA PESERTA 1 – (OUT) HINGGA 5 - (IN)

PESERTA 1 - NOOR SAFINAS BT YON  -  BANK ISLAM 12243020063362
(***Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 2 ke sini)

PESERTA 2 - MOHD NAZERI BIN MOHD JAIBEH  - MAYBANK 160072539672
(***Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini)


PESERTA 3 - ZUHAILA BT MARJOHAN  -  CIMB 11080093329527
(Anjakan Nama&Nombor Akaun Peserta 4 ke sini)


PESERTA 4 - SHAKIRAH BINTI OMAR  -  CIMB  08050071667528
(Anjakan Nama & Nombor Akaun Peserta 5 ke sini)

PESERTA 5 – NOOR AL FARID  -  MAYBANK  112101215903
(*** Tuliskan Nama & Nombor Akaun anda di sini sebagai Peserta 5 - baru)LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS!  DERMA DAN SUMBANGLAH KEPADA PESERTA TERSEBUT NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA DAN SUMBANGAN SEUMPAMANYA.

JADI JUTAWAN?

Tak perlu percaya...cuma buat semua langkah yang diajarkan...kalau program tidak berjalan dengan lancar... at least, kerugian cumalah RM10.00...yang boleh kita habiskan tanpa kita sedari.

Sekiranya program berjalan dengan agak lancar...bayangkanlah ganjarannya...

Kalau ada rezeki anda menerusi program ini...anda jadi Jutawan 40 – 60 hari dari sekarang...

BAGAIMANA UNTUK MENDAPAT PENYERTAAN?

Saya percaya setiap daripada anda memiliki sekurang-kurangnya 100 alamat email.  Maka emailkanlah kepada mereka.  Ingat…..Anda hanya perlukan 15 penyertaan sahaja untuk jadi Jutawaan.  Semua orang lakukan kerja yang sama.  Usaha yang sama.  Maka tidak mustahil untuk jadi Jutawan dengan bermodalkan hanya RM10.00 sahaja.

Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 orang menghantar anda RM2.00, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak tu!!!!

Selamat Mencuba Dan Semoga Berjaya!

No comments: